Ideeën ontwikkelen.

 

Tuinonderhoud:

 

Een tuin groeit en bloeit en een goed onderhouden tuin wordt ieder jaar mooier.  Als uw tuin goed onderhouden wordt door een professionele hovenier kunt u niet alleen meer genieten, uw tuin gaat ook langer mee. Door vakkundig tuinonderhoud blijft uw gedane investering in stand. Want herstel van achterstallig tuinonderhoud is soms onmogelijk en altijd veel kostbaarder dan regelmatig tuinonderhoud.

 

De Helleborus tuinen weet wanneer en welke handelingen nodig zijn om uw tuin in topconditie te houden opdat u van uw tuin kunt blijven genieten. Uw hovenier heeft een liefde en passie voor tuinen en dat brengt hij graag over met tuinonderhoud, u en uw tuin bloeien er van op.

 

Of het nu gaat om:

 

  • het maaien van het gazon
  • bemesting
  • weghalen van bladeren
  • onkruidbestrijding
  • snoeiwerkzaamheden

 

De Helleborus tuinen heeft altijd de juiste oplossing voor u.

 

Om uw tuin bij structureel onderhoud goed te kunnen begeleiden adviseert de Helleborus tuinen om minimaal vier keer per jaar uw tuin te bezoeken.

 

Want als de hovenier van de Helleborus tuinen alleen in het voor- en najaar in uw tuin is om het onderhoud uit te voeren, dan kunnen wij nooit de groei en bloeimaanden het resultaat van onze handelingen zien.